Soft Lézeres Tisztító Kezelés

Mitől gyógyul meg a pattanásos, aknés bőröd?


soft lérezere tisztító kezelés 01

Számtalan lehetőség, kezelés, krém létezik az aknés, gyulladt, pattanásos, problémás bőr gyógyítására. A rengeteg megoldási lehetőség között laikusként nagyon nehéz eligazodnod, hogy melyik az a pattanás elleni kezelés, akne elleni krém, amely tartósan javulást hoz az arcodon, a meglévő problémádat hatékonyan kezeli.

Sok év tapasztalata és sok aknés bőrű vendégemen végzett pattanás elleni kezelés után kiteljesedett az a kezelési eljárás, amellyel megoldást tudok nyújtani a problémás bőr gyógyulása felé.

Milyen egészségkárosító akne elleni kezelést kerülj el?


Általánosságban a pattanás elleni kozmetikai kezelések során csak és kizárólag szárító hatású szalicilsavat, benzoil-peroxidot, magas alkohol tartalmú krémeket, kozmetikumokat alkalmaznak.

Ezek a hatóanyagok gyakori és kizárólagos használat mellett allergizálhatnak, túlszárítják a bőrt és tartós javulást nem eredményeznek, mivel a bőrt arra ösztönzik, hogy még több faggyút termeljen. A még több faggyútermelődés valószínűsíti újabb akne, pattanás megjelenését. Ezek a hatóanyagok csak akkor hoznak látványos javulást, ha más, mélyen ható hidratáló, antioxidáns tartalmú, kiegyensúlyozó anyagokkal kombináljuk.

Vendégeim elmondása szerint sajnos orvosok átgondolulatlanul írják fel "gyógymódként" a Roaccutant, vagy hasonló elven ható gyógyszert.  Ennek a gyógyszernek rengeteg mellékhatása van, magzatkárosító hatás, bőrszárazság az egész testfelületen, szemszárazság, izom és ízületfájdalom, pszichés zavarok, stb. Rendkívül agresszíven szünteti meg az aknés, pattanásos bőr állapotát. Vannak olyan aknés bőrállapotok, amit mi, kozmetikusok nem kezelhetünk, orvosi segítség szükséges.

Szintén számos mellékhatás mellett "gyógyít" a több hétig tartó antibiotikumos gyógyszeres kezelés. Az antibiotikumok nagy része nem célzottan hat csak és kizárólag az arcon lévő baktériumokra, hanem az egész szervezetedben pusztítást végez, nem kímélve a hasznos, jótékony baktériumokat sem. A sok mellékhatások mellett számolnod kell azzal, hogy a baktériumok rezistenssé válhatnak az terápiaként felírt antibiotikummal szemben.

Hogyan gyógyítható az aknés, pattanásos bőr mellékhatások nélkül?


Az ACNE HELP fényterápia mindenféle mellékhatások nélkül jelentős javulást, gyógyulást eredményez a problémás állapotú bőrödön. Az aknés, pattanásos bőrt rendkívül hatékonyan kezeli.

Az aknés bőrállapot oka a faggyúban elszaporodó Propionibacterium acnes kórokozó. A baktérium jelenléte, elszaporodása miatt a bőrödön gyulladás keletkezik, ami végül a faggyúmirigy körül fájdalmas csomót, aknét, pattanást, gennyhólyagokat, hegeket eredményez.

A Propionibacterium acnes kórokozó ún. Porfirineket termel. Ha a Porfirineket besugározzuk 400-430nm hullámhosszúságú fénnyel, szabadgyökök keletkeznek. Ezek a szabadgyökök teljes mértékben elpusztítják az aknét okozó baktériumokat. Egy idő után szemmel láthatóan javul a pattanásos bőr állapota.

Többek között ezzel a fénykezeléssel indítom útjára a várva várt gyógyulás az aknés bőrödön.

Ez a fotoinaktiváció a faggyúmirigy belsejében történik, a szaporodó baktériumok életképességének végét jelenti. Gondold végig, mennyivel hatásosabb egy olyan pattanás elleni akne kezelés, ami nem csak a bőröd felszínén hat, hanem mélyen, a probléma gyökeréig hatol.

Egy hagyományos lépésekből álló kozmetikai "tinikezelés" csupán ideiglenesen, pár napra oldja meg a problémádat. Kb. 1 hétig szépnek érzed a bőröd, eltűntek a pattanások. Sajnos a faggyúmirigyekben ott lesz az aknét okozó baktérium és pár nap múlva ugyanúgy kezdődik az ördögi kör elölről, újabb gyulladt csomók, aknék, pattanások jelennek meg az arcodon, ismét újabb foltok, hegek keletkeznek helyükön.

A kozmetikai nyomkodás során nem lehet 100%-osan eltávolítani a probléma okát, magát a gyulladást okozó baktériumot.

Az ACNE HELP fényterápiás kezeléssel a bőr mélyebb rétegébe, tehát a kozmetikumok számára elérhetetlen helyre lehet hatni, és onnan maximálisan elpusztítjuk a kóros bőrállapodot okát!

Az ACNE HELP fényterápiás kezelés:


  • gyógyszermellékhatások nélkül szünteti meg az aknés bőr okát
  • enyhe, közepes, súlyos aknés bőrt egyaránt eredményesen segíti a gyógyulásban
  • tartósan javítja a jelenlegi problémás bőrállapotodat
  • a kezelések eredménye miatt nagyobb önbizalommal lépsz ki az utcára
  • hatékonyabban gyógyít, mint bármilyen orvosi krém, ecsetelő, lemosó
  • a boltban vásárolt akne elleni krém, pattanás elleni krém használatát végleg elfelejtheted
  • fájdalommentesen szabadít meg a gyulladt pattanásaidtól
  • kíméletes a pénztárcádhoz, nem kell drága magánorvosi díjakat, kezeléseket, krémeket, gyógyszereket fizetned
  • erősíti bőröd immunrendszerét
  • szebben, gyorsabban, hegmentesen gyógyul az akne helye, jelentősen csökkenti a nyomkodás nyomait.

Kinek ajánlom a pattanás, akne elleni kezelést?


Elsősorban fiatal lányoknak, fiúknak, de felnőtt korú vendégeimnek is, akiknek hasonló bőrproblémájuk van. Életkortól függetlenül bárkinek lehet bőrproblémája.

Sok keserűséget okozhat az arcodon lévő sok gyulladt pattanás, akne, mitesszer és a pattanás helye után megmaradt pigmentfolt és heg.

soft lérezere tisztító kezelés 02

A kozmetikában végzett rendszeres arctisztítás ACNE HELP fényterápiával, valamint hatékony otthoni ápolással elérhető, hogy megszűnjekek a gyulladt aknéid, pattanásaid, a faggyúmirigyeid működése normalizálódjon, nem lesz fénylő az orrod és homlokod, bőrképed jelentősen javulni fog, még a pigmentfoltok is szemmel láthatóan világosodnak.

Az otthoni, tükör előtt végzett nyomkodás során a pattanások, mitesszerek visszagyulladhatnak és a bőr heges, pigmentfoltos maradhat.

Ugyancsak gyulladt, pigmentfoltos lesz az bőr, mély heg marad, ha idő előtt, türelmetlenségből kinyomod az aknét, pattanást.  A súlyosabb állapotú pattanások heggel gyógyulnak, melyek évekig elcsúfíthatják az arcod.

Rendszeres, kozmetikában történő kíméletes tisztító, gyógyító kezeléssel, pattanás, akne elleni kezelésel elkerülheted, hogy felnőtt korodra sebhelyes, pigmentfoltos és heges maradjon az arcod.

Hogyan történik a kezelés?


Tisztítás:
Clear Cell Salicylic Gel Cleanser lemosóval előkészítem a bőröd a további hatóanyagok intenzívebb felszívódásáért. Kíméletesen távolítja el a napi szennyeződést, felszíni faggyút, az elhalt hámsejteket, mattítja a bőröd, puhán tartja. Granactive Acne, teafa, hámlasztó növényi elegy, arnica kivonata azonnali táplálást biztosít az érzékeny bőrödnek.

Hámlasztás :
A kezelt területet áttörlöm előkészítő oldattal, ami utat nyit az akne elleni hatóanyagok mélyebb felszívódásának. Acne Lift Solution oldatot helyezek fel a bőrödre, melyet bőrállapotodtól függően 5-15 percig hagyjuk dolgozni a kezelt területen. Az oldatban lévő erős AHA és BHA elegy finoman megnyitják a bőröd, így orgona őssejt, fehérítő komplex, méregtelenítő komplex fő hatóanyagok csökkentik a gyulladást, világosítják a pigmentfoltokat, gátolják a P. Acne baktérium szaporodását, gyógyítja az aknés bőr elváltozását.

Tisztítás:
Szükség szerint kíméletesen tisztítom a bőröd. Pórusösszehúzó hatású, nyugtató hatású, fertőtlenítés végzek Viosofttal a kezelt területen.

Akne elleni kezelés:
ACNE HELP fényterápiás kezelést végzek.

Tápláló maszk:
I Mask Biomolecular Sheet Maskot helyezek fel. Aminosav-komplex, béta-glükán, ginzeng, zöldtea antioxidáns, centella asiatica őssejt, hyaluronsav, gyömbér fő hatóanyagok vulkáni víz alapba ágyazva segíti a pattanásos bőr gyógyulását, csökkenti az akne utáni pigmentfoltok világosítását, csökkenti a gyulladást.

Regenerálás, pattanások kezelése:
Clear Cell Restoring Serum és Clear Cell Mattifying Moisturizer olajmentes hidratáló eleggyel fejezzük be a kezelést. Az akne elleni krémekben faggyútermelést csökkentő hatóanyagok, vitamin komplex, pigmentfolt világosító komplex, antimikrobiális hatóanyagok vannak, melyek még napokig dolgoznak a bőröd mélyebb rétegeiben.

Megelőzés, védelem:
Fényvédelem elengedhetetlen minden Image Skincare kezelésnél. Prevention+ DNS védő, C-vitaminos, mattító fényvédővel fejezzük be a kezelést.

Hogyan folytasd otthon a kezelést?


A kezelés során segítséget adok neked abban, hogy
•    milyen hatóanyagú kozmetikumok javítják az aknés bőröd,
•    milyen rossz arcápolási szokásokkal ronthatsz a bőrállapodon,
•    melyek azok a kozmetikumok, melyeket semmiképpen ne használj,
•    belülről hogyan tudod segíteni az akné javulását,
•    hogyan állítsd össze a mindennapi bőrápolás lépéseit.

Milyen otthoni ápolót ajánlok a kezelés folytatására?


A kezelést követően a bőröd ideális állapota tovább fokozható a hatóanyagokban gazdag otthoni napi ápoló termékek használatával. Az otthoni kozmetikumok hatóanyagait professzionális szállítórendszer juttatja le a bőröd mélyebb rétegeibe. Lassú, elnyújtott felszívódása, fokozatos hatóanyag leadása miatt a kapszulázott hatóanyag-komplex napról napra telíti, táplálja a bőröd, egyensúlyba hozza azt.

soft lérezere tisztító kezelés 03

Clear Cell tisztító

Clear Cell bőrtisztító

Magas hatóanyagú habzó arctisztító gél. 5%-os hámlasztó anyagot tartalmaz, kiegészítve nyugtató, hidratáló, gyulladásgátló kivonatokkal. Már pár nap használat után jelentősen csökkenti bőröd zsírosságát, érdességét, az aknéra való hajlamot szemmel láthatóan csökkenti. A gél tartós használat mellett sem szárítja a bőröd. Ideális tinédzsereknek, zsíros bőrűeknek, hiszen a bőröd matton, frissen, puhán tartja, a sminket rendkívül finoman távolítja el. Reggel-este nedves bőrödre tegyél kevés mennyiséget, masszírozd 1-2 percig. Ha erősebb hámlasztást szeretnél, illetve problémásabbnak ítéled meg a bőröd, akkor 3-4 percet tartsd a bőrödön. Fényvédő használata kötelező, ha a CC tisztító gélt használod napi szinten.

Clear Cell mattító hidratáló

Clear Cell mattító hidratáló

Utlra könnyű hidratáló krém aknés, zsíros bőrre kifejlesztve. Innovatív formulája minimalizálja a pórusokat, felszívja a felesleges faggyút, folyamatos matt hatást biztosít. Antimikrobiális, csökkenti a pattanások számát, nyugtatja az érzékeny bőrt.

Prevention+ 32 mattító fényvédő

Prevention+ 32 mattító fényvédő

Olajmentes napi hidratáló fényvédő. Mikroszivacs technológiája folyamatosan felszívja a felszíni faggyút és így mattosítja a bőröd. Ajánlom mindenkinek, aki matt bőrt szeretne. Elsősorban zsíros, aknés, pattanásos, kombinált bőrökön működik jól. DNS védő komplexet, őssejtet tartalmaz. Bőrtisztítás után egy kevés mennyiséget simíts be a bőrödbe felszívódásig.

Vital C repaire krém

Vital C repaire krém

Antioxidáns regeneráló krém, elősegíti a sejtmegújulást, gyógyítja az aknés bőrt. 20%-os antioxidáns elegye, hyaluronsav tartalma mélyen hidratálja a gyulladt, pattanásos bőrt. Rendszeres használatával a pattanásból visszamaradt foltokat erőteljesen világosítja.

Ageless resurfing maszk

Ageless resurfing maszk

Háromszorosan ható hámlasztó maszk erős növényi összetevőkkel. Csökkenti a faggyút, világosítja a foltokat, ragyogóvá, simává varázsolja a bőrt. 17%-os savkeverék, mely erősen fiatalítja az öregedő, ráncos bőrt. A teljes arcra vidd fel közepes vastagságban, hagyd hatni 5-30 percig. Nedves kézzel masszírozd át, majd bő langyos vízzel öblítsd le.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!