Ránctalanító kezelés - Mezoterápiás Botoxeffect Program

Kinek ajánlott a ránctalanító kezelés?


mezoterápiás botoxeffect 1

Napjainkban mindenki szeretne fiatalabbnak kinézni, és fiatalságát szeretné megőrizni. Divatossá vált esztétikai bőrgyógyászhoz, plasztikai sebészhez járni, ahonnan egy azonnali, gyors megfiatalodást várunk. Népszerű a ráncokat botox kezeléssel eltüntetni. Nem rossz megoldás, ha egy azonnali szemkörnyéki vagy homlok ráncsimítást szeretnél, de mindig érdemes számolni a mellékhatásokkal. Mind emellett ez a ráncűző beavatkozás kozmetikai szempontból semmiféle értékes bőrépítő, anti-aging, tápláló, hidratáló hatóanyagokat mellőz, csupán egy egyszeri tűzoltás történik.

Mezoterápiás botox kezelésünkkel a botoxhoz hasonló, növényi eredetű neuropeptid komplexet juttatunk a bőrödbe. Helyi, lokális hatását kihasználva az érett, ráncosodó, laza tónusú bőr megjelenése fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak és jelentősen csökken a mélységük, a bőregyenetlenségek kevésbé lesznek feltűnőek és az összképet tekintve a bőr kisimultabb lesz.

Hogyan hat a növényi botox kezelés? A hatóanyag működési elve, hogy az idegrendszerből az arc mimkai izmok receptorához futó mozgató idegvégződéseket blokkolja, ezáltal csökkenti az arckifejezések által okozott ráncok kialakulását és mélységét.

A legnagyobb előnye a növényi botox kezelésnek az orvosi botox kezelés alkalmazásával szemben, hogy bőrkárosítás nélkül érhetünk el tartósan kisimultabb megjelenést.

Az idősödő bőrnek a botox-szerű hatóanyagon kívül szüksége van más bőrépítő, regeneráló hatóanyagokra is, hogy a valódi bőrépítés, megújulás létrejöjjön. Retinol, AHA és BHA savak, peptidek, antioxidánsok, növényi eredetű őssejtek és fényvédelem. A kezelés sokrétű hatóanyag kombinációja nemcsak kisimítja a ráncokat, de bársonyossá, hidratálttá, feszesebbé teszi az arcbőrt.

Hogyan történik a ránctalanító kezelés a Debreceni Kozmetikában?


Tisztítás, előkészítés:
Mesotica Kinetic Cleanser gyengéd, krémes tisztítóval előkészítem a bőröd a további hatóanyagok intenzívebb felszívódásáért. A krémes, luxus bőrtisztító DNS védő hatása csökkenti a már meglévő ráncok mélységét és hosszát. Extra magas sheavaj, antioxidáns hatóanyagai azonnali bőrfeltöltést, UV védelmet, bőrnyugtatást biztosít a száraz, megereszkedett, ráncos bőrnek. Gyengéden távolítja el a sminket és napi szennyeződést a bőrödről, nem szárít, nem hagy feszülő érzetet, azonnali hidratációt biztosít 30 órás hidratáló hatással.

Bőrmegújítás, anti-aging:
Mesotica Sensonic Peel 16 % intenzív sejtmegújító hámoldót simítok fel a bőrödre. Az innovatív savkombináció megújítja, hidratálja, antioxidánsokkal látja el még a legérzékenyebb öregedő, megereszkedett bőrfelszínt. Antioxidánsok, AHA, PHA savjai kezelésről kezelésre javítják a bőrszerkezetet, csökkentik a megvastagodott, száraz, érdes szaruréteget.

Peptides feltöltés, botox kezelés:
Az innovatív peptid-komplex az öregedő bőrben erősen regenerálja a kollagén és az elasztin rostokat, látható ránc csökkenést eredményez, hosszantartó hidratáltságot biztosít a volument vesztett kontúroknak.

A feltöltés során a bőrbe juttatott alacsony molekula súlyú hyaluronsav hosszan hidratál, gyorsan korrigálja az apróbb ráncokat, erős kollagén és elasztin stimuláló hatással bír. A rendkívül kis molekulájú hyaluron sokkal látványosabban dolgozik az idősödő bőrökben. Láthatóan tartósabban köti meg a bőr nedvességét, azonnali feszesebb, rugalmasabb bőrt tapasztalhatunk.

Magas arányban jut a bőr bőrvédő vitaminokhoz, antioxidánsokhoz kitolva így az öregedés jeleinek korai megjelenését.

Koncentrált Syn-Ake neuropeptid összetevője a botoxhoz hasonlóan leblokkolja a mimikai izmok sejtfalának receptorait, ennek következtében a bőr kisimul, csökken a ráncok hossza és mélysége. Látványosan fejti ki hatását a homlok vízszintes ráncainál és a szemkörnyéki szarkalábaknál. Kezelésről kezelésre rövidíti a ráncok hosszát és mélységét, feszes, egészséges bőrképet eredményez.

Sötét szemkörnyéki karikák, puffadt szemek. Az idősödés nemkívánatos szemkörnyéki problémái, melyet a botoxeffect kezelésbe beépített Eyeliss peptid komplex gyorsan korrigál. Javul a szemkörnyék rugalmassága, feszessége, a finomabb ráncok halványodnak.

Az érett bőr feltöltését hatékonyabbá teszi a Mesotica Amino Blue krém koncentrátum. A koncentrátum látványosan javítja az igénybe vett bőröd vitalitását, elősegíti a regenerálódását, mélyen táplál, kellemesen puhít. A liposzómázott regeneráló, nyugtató E-vitamin komplex, szuperantioxidáns hatékonyan visszaállítja a bőröd barrier rétegének egyensúlyát, optimalizálja nedvességtartalmát, mélyen hidratál, támogatja a bőr idő előtti öregedését. A megjelenő ráncok mélységét blokkolják a koncentrált létfontosságú liposzómába ágyazott kollagénstimuláló aminosavak elegye.

A Mesotica N3 szuperkoncentrátum a kezelés után azonnali látványos bőrfeltöltést biztosít. Javul a bőr szerkezete, erős mélyhidratáló és kollagénstimuláló hatású.

A Quick Liposome (gyors liposzóma) innovatív peptid-szállítórendszere a bőröd még mélyebb rétegeibe tudja eljuttatni a számodra megfelelő botoxeffect komplexet.

Mezoterápiás hatóanyagbevitel:
A mezoterpápiás botox kezelés során a bőrben apró sejt közötti csatornák (aquaporin csatornák) nyílnak meg, ez teszi lehetővé, hogy a nano peptid-komplex áthatolhasson a bőr mélyebb rétegeibe, azaz célzottan elérhető válik a bőr irha rétegének stimulálása. A mezoterápia segítségével el tudjuk érni, hogy a bevitt hatóanyag több ideig tartózkodjon a célsejtek közelében, így több ideje van, hogy gyógyhatását kifejtse. Ez a típusú lokális hatóanyag bevitel sokkal eredményesebb, mint az ultrahang, iontoforézis, tűs mezoterápia, mert a célzott hatóanyagot sejt szinten tudja a bőr felvenni és hasznosítani azt.

Supra C masszázs élmény:
Bőröd feszességét és ragyogását a mélyebb rétegekben lévő kötőszövetek masszírozásával látványosan fokozhatjuk. A masszázs során élénkül a kötőszövet anyagcseréje, valamint az alatta lévő izmok keringése és azok tónusa. A fokozottabb izomtónus feszesebb, esztétikailag kontúrosabb megjelenést ad. A masszázs során a magas antioxidáns hatóanyagok fokozatosan felszívódva a bőrödbe a kollagén és elasztin termelő fibroblasztokat támogatják. Mandula-, barackmag-, és olíva olaj hatóanyagai vitaminokkal telítik meg a fáradt bőrt.

Mesotica Extra hidratálás:
A ceramidokban gazdag, liposzómázott luxus mélyhidratáló nyugtatja, feltölti az idősödő bőrt. 30 órás hidratáltságot biztosít a bőrszárazságra hajlamos bőrnek, egyidejűleg koncentrált antioxidánsokkal táplál.  Bőrazonos lipidek, E-vitamin koncentrátum növelik a bőr nedvességmegtartó képességét, javítják a bőr rugalmasságát, mélyhidratáltságát.

Tapasztald meg bőröd változását a Debreceni Kozmetika botox kezelése által. Pintér Márta Image Skincare kozmetikus, botox kezelés Debrecen belvárosában.

Botox kezelés ára: 29.500 Ft

Hogyan folytasd otthon a kezelést?


A kezelés során segítséget adok neked abban, hogy
•    milyen hatóanyagú kozmetikumok tartják valóban fiatalon a bőröd,
•    milyen rossz arcápolási szokásokkal gyorsíthatod bőröd öregedését,
•    melyek azok a kozmetikumok, melyeket semmiképpen ne használj,
•    belülről hogyan tudod segíteni a bőröd késői öregedését,
•    hogyan állítsd össze a mindennapi bőrápolás lépéseit.

Kozmetikusként milyen otthoni ápolót ajánlok a kezelés folytatására?


A mezoterápiás botox kezelést követően a bőröd ideális, hidratált állapota tovább fokozható a hatóanyagokban gazdag otthoni napi ápoló termékek használatával. Az otthoni kozmetikumok hatóanyagait professzionális szállítórendszer juttatja le a bőröd mélyebb rétegeibe, a hatóanyag-komplex napról napra látványosan építi, táplálja bőröd. Az Image Skincare, Mesotica kozmetikumok elérhetőek a Debreceni Kozmetikában, Debrecen belvárosában.

mezoterápiás botoxeffect 2

Hush&Hush Time kapszula

Hush&Hush Time Capsule

Klinikai hatású tudományosan kifejlesztett öregedésgátló nutraceutikália, időkapszula. A kapszula kúraszerű fogyasztása hatékonyan harcol az öregedés ellen, kitolja és késlelteti a bőr idősödésének folyamatosan megjelenő jeleit. Belülről, sejt szinten védi a bőrt klinikai hatású vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Látványosan fiatalít, késlelteti az öregedés jeleit, megelőzi a további károkat, regenerálja az idősödő bőrt és szervezetet, támogatja az általános fiatalságot.

Image Skincare kozmetikus,  botox kezelés Debrecen belvárosában.

Image Skincare MD arctisztító 4

Image Skincare MD arctisztító

Eredetileg bőrgyógyászoknak lett kifejlesztve a rendkívül problémás bőrök korrigálására. Igazi hatóanyagbomba a nagyon ráncos, lestrapált, nagyon pigmentfoltos bőrökre. Erős, hármas hatású hámlasztó arctisztító, mely látványosan fiatalítja a bőr megjelenését. Glikolsav, tejsav, szalicilsav finom hatóanyag-elegye gyengéden távolítja el a napi sminket és az elhalt hámsejteket. B-vitamin, zöldtea, rozmaring összetevői hidratálják, erős antioxidánsokkal látják el a fáradt bőrt. Különösen ajánlott az idősödő bőr napi tisztítására.

Image Skincare kozmetikus,  botox kezelés Debrecen belvárosában.

Image Skincare Max ránc simító elixír

Image Skincare Max ráncsimító elixír

Ránctalanító, ráncsimító fejlett peptidekkel a ráncok képződésének útvonalát gátolja. A dalmát nőszirom, ránctalanító peptid, tövises pillangófa, vörösmoszat kivonat célzottan kisimítja, rövidíti a homlok és szemkörnyéki ráncait, szarkalábait. Növényi őssejtjei feszesítik a megereszkedett területet.

Image Skincare kozmetikus,  botox kezelés Debrecen belvárosában.

Image Skincare Ageless anti-aging szérum

Image Skincare Ageless anti-aging szérum

Egyedülálló kozmeceutikália AHA savakkal, alma őssejt technológiával. Több hidroxisav egyedülálló keveréke simítja a finomabb ráncokat, segíti a sejtmegújulást, látványosan javítja a bőröd tisztaságát. Alma őssejtek védik a bőröd saját őssejtjeit. Felszívódása elnyújtott és mélyebb, fokozatosan adagolja a bőrbe a hatóanyagot 48 órán keresztül.

Image Skincare kozmetikus,  botox kezelés Debrecen belvárosában.

Image Skincare MD 50 helyreállító hidratáló fényvédő 4

Image Skincare MD 50+ helyreállító hidratáló fényvédő

Ultra könnyű napi hidratáló az erősen öregedő bőrre. Könnyű, lágy formulája egész napos védelmet nyújt a még az infravörös, valamint a kék fény öregítő behatása ellen. Exkluzív növényi őssejtekkel dúsított formulája, fejlett bőrvédő komplexe láthatóan csökkenti a szabadgyök okozta károkat, támogatja az öregedési folyamatok késleltetését.

Image Skincare kozmetikus,  botox kezelés Debrecen belvárosában.

Image Skincare Max őssejtes krém 2

Image Skincare Max őssejtes krém

Felülmúlhatatlan maximális hatóanyag koncentrációjával regenerálja a már meglévő sejtkárokat és visszaállítja az idősödő, száraz bőr fiatalos állapotát. Luxus krém, mely antioxidáns hatással ápol, a peptidek maximális koncentrációjával simítja a mimikai ráncokat, segíti a kollagén regenerációt. A természetes tengeri növényi alapú feszesítő komplex ragyogóvá és láthatóan simábbá változtatja a bőrt.

Image Skincare kozmetikus,  botox kezelés Debrecen belvárosában.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása