Mezoterápiás Botoxeffect Program

Kinek ajánlom a mezoterápiás kezelést?


mezoterápiás botoxeffect 1

Napjainkban mindenki szeretne fiatalabbnak kinézni, és fiatalságát szeretné megőrizni. Divatossá vált esztétikai bőrgyógyászhoz, plasztikai sebészhez járni, ahonnan egy azonnali, gyors megfiatalodást várunk. Népszerű a ráncokat botox kezeléssel eltüntetni. Nem rossz megoldás, ha egy azonnali szemkörnyéki vagy homlok ráncsimítást szeretnél, de mindig érdemes számolni a mellékhatásokkal. Mind emellett ez a ráncűző beavatkozás kozmetikai szempontból semmiféle értékes bőrépítő, anti-aging, tápláló, hidratáló hatóanyagokat mellőz, csupán egy egyszeri tűzoltás történik.

Mezoterápiás botox kezelésünkkel a botoxhoz hasonló, növényi eredetű neuropeptid komplexet juttatunk a bőrödbe. Helyi, lokális hatását kihasználva az érett, ráncosodó, laza tónusú bőr megjelenése fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak és jelentősen csökken a mélységük, a bőregyenetlenségek kevésbé lesznek feltűnőek és az összképet tekintve a bőr kisimultabb lesz.

Hogyan hat a növényi botox kezelés? A hatóanyag működési elve, hogy az idegrendszerből az arc mimkai izmok receptorához futó mozgató idegvégződéseket blokkolja, ezáltal csökkenti az arckifejezések által okozott ráncok kialakulását és mélységét.

A legnagyobb előnye a növényi botox kezelésnek az orvosi botox alkalmazásával szemben, hogy bőrkárosítás nélkül érhetünk el tartósan kisimultabb megjelenést.

Az idősödő bőrnek a botox-szerű hatóanyagon kívül szüksége van más bőrépítő, regeneráló hatóanyagokra is, hogy a valódi bőrépítés, megújulás létrejöjjön. Retinol, AHA és BHA savak, peptidek, antioxidánsok, növényi eredetű őssejtek és fényvédelem. A kezelés sokrétű hatóanyag kombinációja nemcsak kisimítja a ráncokat, de bársonyossá, hidratálttá, feszesebbé teszi az arcbőrt.

Hogyan történik a botox kezelés?


Tisztítás, előkészítés:
Kinetic Cleanser gyengéd, krémes tisztítóval előkészítem a bőröd a további hatóanyagok intenzívebb felszívódásáért. A krémes, luxus bőrtisztító DNS védő hatása csökkenti a már meglévő ráncok mélységét és hosszát. Extra magas sheavaj, antioxidáns hatóanyagai azonnali bőrfeltöltést, UV védelmet, bőrnyugtatást biztosít a száraz, megereszkedett, ráncos bőrnek. Gyengéden távolítja el a sminket és napi szennyeződést a bőrödről, nem szárít, nem hagy feszülő érzetet, azonnali hidratációt biztosít 30 órás hidratáló hatással.

Bőrmegújítás, anti-aging:
Sensonic Peel 16 % intenzív sejtmegújító hámoldót simítok fel a bőrödre. Az innovatív savkombináció megújítja, hidratálja, antioxidánsokkal látja el még a legérzékenyebb öregedő, megereszkedett bőrfelszínt. Antioxidánsok, AHA, PHA savjai kezelésről kezelésre javítják a bőrszerkezetet, csökkentik a megvastagodott, száraz, érdes szaruréteget.

Peptides feltöltés:
Az innovatív peptid-komplex az öregedő bőrben erősen regenerálja a kollagén és az elasztin rostokat, látható ránc csökkenést eredményez, hosszantartó hidratáltságot biztosít a volument vesztett kontúroknak.

A feltöltés során a bőrbe juttatott alacsony molekula súlyú hyaluronsav hosszan hidratál, gyorsan korrigálja az apróbb ráncokat, erős kollagén és elasztin stimuláló hatással bír. A rendkívül kis molekulájú hyaluron sokkal látványosabban dolgozik az idősödő bőrökben. Láthatóan tartósabban köti meg a bőr nedvességét, azonnali feszesebb, rugalmasabb bőrt tapasztalhatunk.

Magas arányban jut a bőr bőrvédő vitaminokhoz, antioxidánsokhoz kitolva így az öregedés jeleinek korai megjelenését.

Koncentrált Syn-Ake neuropeptid összetevője a botoxhoz hasonlóan leblokkolja a mimikai izmok sejtfalának receptorait, ennek következtében a bőr kisimul, csökken a ráncok hossza és mélysége. Látványosan fejti ki hatását a homlok vízszintes ráncainál és a szemkörnyéki szarkalábaknál. Kezelésről kezelésre rövidíti a ráncok hosszát és mélységét, feszes, egészséges bőrképet eredményez.

Sötét szemkörnyéki karikák, puffadt szemek. Az idősödés nemkívánatos szemkörnyéki problémái, melyet a botoxeffect kezelésbe beépített Eyeliss peptid komplex gyorsan korrigál. Javul a szemkörnyék rugalmassága, feszessége, a finomabb ráncok halványodnak.

Az érett bőr feltöltését hatékonyabbá teszi az Amino Blue krém koncentrátum. A koncentrátum látványosan javítja az igénybe vett bőröd vitalitását, elősegíti a regenerálódását, mélyen táplál, kellemesen puhít. A liposzómázott regeneráló, nyugtató E-vitamin komplex, szuperantioxidáns hatékonyan visszaállítja a bőröd barrier rétegének egyensúlyát, optimalizálja nedvességtartalmát, mélyen hidratál, támogatja a bőr idő előtti öregedését. A megjelenő ráncok mélységét blokkolják a koncentrált létfontosságú liposzómába ágyazott kollagénstimuláló aminosavak elegye.

Az N3 szuperkoncentrátum a kezelés után azonnali látványos bőrfeltöltést biztosít. Javul a bőr szerkezete, erős mélyhidratáló és kollagénstimuláló hatású.

A Quick Liposome (gyors liposzóma) innovatív peptid-szállítórendszere a bőröd még mélyebb rétegeibe tudja eljuttatni a számodra megfelelő botoxeffect komplexet.

Mezoterápiás hatóanyagbevitel:
A mezoterpápiás botoxeffect kezelés során a bőrben apró sejt közötti csatornák (aquaporin csatornák) nyílnak meg, ez teszi lehetővé, hogy a nano peptid-komplex áthatolhasson a bőr mélyebb rétegeibe, azaz célzottan elérhető válik a bőr irha rétegének stimulálása. A mezoterápia segítségével el tudjuk érni, hogy a bevitt hatóanyag több ideig tartózkodjon a célsejtek közelében, így több ideje van, hogy gyógyhatását kifejtse. Ez a típusú lokális hatóanyag bevitel sokkal eredményesebb, mint az ultrahang, iontoforézis, tűs mezoterápia, mert a célzott hatóanyagot sejt szinten tudja a bőr felvenni és hasznosítani azt.

Supra C masszázs élmény:
Bőröd feszességét és ragyogását a mélyebb rétegekben lévő kötőszövetek masszírozásával látványosan fokozhatjuk. A masszázs során élénkül a kötőszövet anyagcseréje, valamint az alatta lévő izmok keringése és azok tónusa. A fokozottabb izomtónus feszesebb, esztétikailag kontúrosabb megjelenést ad. A masszázs során a magas antioxidáns hatóanyagok fokozatosan felszívódva a bőrödbe a kollagén és elasztin termelő fibroblasztokat támogatják. Mandula-, barackmag-, és olíva olaj hatóanyagai vitaminokkal telítik meg a fáradt bőrt.

Extra hidratálás:
A ceramidokban gazdag, liposzómázott luxus mélyhidratáló nyugtatja, feltölti az idősödő bőrt. 30 órás hidratáltságot biztosít a bőrszárazságra hajlamos bőrnek, egyidejűleg koncentrált antioxidánsokkal táplál.  Bőrazonos lipidek, E-vitamin koncentrátum növelik a bőr nedvességmegtartó képességét, javítják a bőr rugalmasságát, mélyhidratáltságát.

Kezelés ára: 25.000 Ft

Hogyan folytasd otthon a kezelést?


A kezelés során segítséget adok neked abban, hogy
•    milyen hatóanyagú kozmetikumok tartják valóban fiatalon a bőröd,
•    milyen rossz arcápolási szokásokkal gyorsíthatod bőröd öregedését,
•    melyek azok a kozmetikumok, melyeket semmiképpen ne használj,
•    belülről hogyan tudod segíteni a bőröd késői öregedését,
•    hogyan állítsd össze a mindennapi bőrápolás lépéseit.

Milyen otthoni ápolót ajánlok a kezelés folytatására?


A mezoterápiás botox kezelést követően a bőröd ideális, hidratált állapota tovább fokozható a hatóanyagokban gazdag otthoni napi ápoló termékek használatával. Az otthoni kozmetikumok hatóanyagait professzionális szállítórendszer juttatja le a bőröd mélyebb rétegeibe, a hatóanyag-komplex napról napra látványosan építi, táplálja bőröd.

mezoterápiás botoxeffect 2

Hush&Hush Time kapszula

Hush&Hush Time Capsule

Klinikai hatású tudományosan kifejlesztett öregedésgátló nutraceutikália, időkapszula. A kapszula kúraszerű fogyasztása hatékonyan harcol az öregedés ellen, kitolja és késlelteti a bőr idősödésének folyamatosan megjelenő jeleit. Belülről, sejt szinten védi a bőrt klinikai hatású vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Látványosan fiatalít, késlelteti az öregedés jeleit, megelőzi a további károkat, regenerálja az idősödő bőrt és szervezetet, támogatja az általános fiatalságot.

Image Skincare MD arctisztító 4

Image Skincare MD arctisztító

Eredetileg bőrgyógyászoknak lett kifejlesztve a rendkívül problémás bőrök korrigálására. Igazi hatóanyagbomba a nagyon ráncos, lestrapált, nagyon pigmentfoltos bőrökre. Erős, hármas hatású hámlasztó arctisztító, mely látványosan fiatalítja a bőr megjelenését. Glikolsav, tejsav, szalicilsav finom hatóanyag-elegye gyengéden távolítja el a napi sminket és az elhalt hámsejteket. B-vitamin, zöldtea, rozmaring összetevői hidratálják, erős antioxidánsokkal látják el a fáradt bőrt. Különösen ajánlott az idősödő bőr napi tisztítására.

Image Skincare Max ránc simító elixír

Image Skincare Max ráncsimító elixír

Ránctalanító, ráncsimító fejlett peptidekkel a ráncok képződésének útvonalát gátolja. A dalmát nőszirom, ránctalanító peptid, tövises pillangófa, vörösmoszat kivonat célzottan kisimítja, rövidíti a homlok és szemkörnyéki ráncait, szarkalábait. Növényi őssejtjei feszesítik a megereszkedett területet.

Image Skincare Ageless anti-aging szérum

Image Skincare Ageless anti-aging szérum

Egyedülálló kozmeceutikália AHA savakkal, alma őssejt technológiával. Több hidroxisav egyedülálló keveréke simítja a finomabb ráncokat, segíti a sejtmegújulást, látványosan javítja a bőröd tisztaságát. Alma őssejtek védik a bőröd saját őssejtjeit. Felszívódása elnyújtott és mélyebb, fokozatosan adagolja a bőrbe a hatóanyagot 48 órán keresztül.

Image Skincare MD 50 helyreállító hidratáló fényvédő 4

Image Skincare MD 50+ helyreállító hidratáló fényvédő

Ultra könnyű napi hidratáló az erősen öregedő bőrre. Könnyű, lágy formulája egész napos védelmet nyújt a még az infravörös, valamint a kék fény öregítő behatása ellen. Exkluzív növényi őssejtekkel dúsított formulája, fejlett bőrvédő komplexe láthatóan csökkenti a szabadgyök okozta károkat, támogatja az öregedési folyamatok késleltetését.

Image Skincare Max őssejtes krém 2

Image Skincare Max őssejtes krém

Felülmúlhatatlan maximális hatóanyag koncentrációjával regenerálja a már meglévő sejtkárokat és visszaállítja az idősödő, száraz bőr fiatalos állapotát. Luxus krém, mely antioxidáns hatással ápol, a peptidek maximális koncentrációjával simítja a mimikai ráncokat, segíti a kollagén regenerációt. A természetes tengeri növényi alapú feszesítő komplex ragyogóvá és láthatóan simábbá változtatja a bőrt.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!