Genosys Kollagénindukciós Mezoterápia

Kinek ajánlom a mezoterápia kezelést?


genosys 1

A Genosys mikrotűs mezoterápiás kezelés népszerű alternatívája a lézeres arckezeléseknek és orvosi mélyhámlasztó bőrmegújításoknak. A kezelés során a bőr közép rétegében dolgozunk, ezért a bevatkozás a nemkívánatos bőrállapotokat látványosan korrigálja, javítja azokat az elváltozásokat, amik már rendkívül zavaróak és előrehaladott állapotban vannak. Ilyen bőrállapotok a

 • Ráncos, laza, volument vesztett idősödő bőr
 • Kezdődő finom ráncok megjelenése
 • Száraz bőr
 • Pigmentfoltos bőr
 • Aknés, pattanásos bőr
 • Heges bőr
 • Tág pórusú bőr
 • Striák
genosys 2

Tapasztalatom szerint ezek az esztétikai bőrproblémák a vendégeket lelkileg nagyon megviselik és folyamatosan keresik problémájukra az eredményes megoldást. A Genosys mezoterápiás kezelések a súlyosabb, a bőr mélyebb rétegeit érintő bőrproblémákra nyújtanak megoldást az egyedi és erőteljes kozmeceutikália minőségű problémamegoldó hatóanyagaival.

Bőrünk rendelkezik egyfajta védő funkcióval, ami miatt a hagyományos kozmetikai kezeléseknél a hatóanyag molekulák csupán töredék része jut át a bőr legfelső rétegén, jellemzően inkább megül a bőrfelszínen, biológiailag szinte semmi nem hasznosul, a bőr „üres” maradt.

Mi történik mezoterápia kezelés közben?


A tűs mezoterápiás esztétikai kezelés alkalmazásakor egyrészt a tűszúrások nyomán kollagénindukció történik, valamint a szúrt csatornákat kihasználva a bőr középső (mezo) rétegébe juttatjuk a kezelendő bőrproblémának megfelelő kozmeceutikália hatóanyagot.

A mikro tűszúrások azt eredményezik, hogy a bőr saját önregenerációs képességénél fogva kollagént és elasztint termel, új, rugalmas, egészséges szövet képződik.  Ennek eredménye egy erősebb kötőszöveti állomány, feszesebb bőrkép. A tűszúrások hatására „megnyílik” a bőr, így a sejtközötti tér mélyebb rétegibe nagy mennyiségű hatóanyagot tudunk lejuttatni, bezárni.

Emiatt az erőteljes stimulálás miatt a ráncos bőr, idősödő bőr, akne, heg, stria hatékonyan és láthatóan eredményesen kezelhető.

Mi a különbség a Genosys és a hagyományos dermaroller kezelés között?


 • Kezelés során az apró szúrások a hagyományos dermarollerhez képest nem károsítják, tépik súlyosan a bőrödet, mert a tűk innovatív elhelyezése miatt sokkal hatékonyabban és láthatóan eredményesebben feszesítik a bőrt, célirányosabban stimulálja a kollagénállományt. Így a kezelés hatékonysága miatt kevesebb beavatkozás szám szükséges és sokkal szebb eredmény érhető el vérzés nélkül.
 • A tűk felszíne, keresztmetszete a gyémánt alakú a hagyományos kör keresztmetszethez képest. Ez az új generációs csiszolt kialakítás biztosítja, hogy a kezelés során érzett fájdalom teljesen minimálisra csökkenthető , így még a legfélősebb vendégek is bátran igénybe vehetik.
 • A fájdalomérzetet tovább csökkenti a kezelőfej vibráló funkciója . A vibrálás hatására a kezelés alatt a fájdalom érezhetően csökken.
 • A Genosys dermaroller kezelőfején 540 tű helyezkedik el és egy 10 perces arckezeléssel kb. 500 000 mikrocsatornát képzünk . Egy hagyományos rolleren 200 tű található, így jelentősen kevesebb mikrocsatornát lehet szúrni és rendkívül hosszúra nyúlik a kezelési idő.

Hogyan történik a mezoterápia a Debreceni Kozmetikában?


Előkészítés:
Genosys Snow O2 arctisztítóval előkészítem a bőröd a további hatóanyagok mélyebb és intenzívebb felszívódásáért. Kíméletesen, gyengéden távolítja el a sminket és napi szennyeződést a bőrödről. Válogatott növényi összetevői azonnali táplálást biztosítanak a vízhiányos, száraz, problémás bőrödnek. Az oxigénbuborékok öregedésgátló összetevői kisimítják, egyenletesebbé teszik a bőrfelszínt.

Hámlasztás, peeling:
A Genosys peeling kíméletesen távolítja el az elhalt hámot a bőrödről. A hámlasztó gélben lévő papaya, moringa, jojoba, japán kajszi, indiai lótusz és az egyedülálló növényi hidratáló komplex mélyen, de kíméletesen újítja meg a kezelt problémás területet. Hámoldás után a bőröd sima, ragyogó, hidratált állapotát érezheted.

Fájdalomcsillapítás, fertőtlenítés:
Egy-egy bőrprobléma megoldásához a bőröd különböző mélységét kell stimulálni a tűs kezeléssel. A beavatkozás során a bőr minél mélyebb rétegét stimuláljuk, annál valószínűbb, hogy szükséged lesz fájdalomcsillapításra. Szükség esetén, igényed szerint fájdalomcsillapító krémet teszek fel a bőrödre. Hatóidő után alaposan lefertőtlenítem a kezelt területet.

Tűs mezoterápia, dermaroller kezelés:
A Genosys tűs mezoterápia, dermaroller kezelés során a mikrotűk megszúrják a bőr dermisz rétegét és fizikai utat nyitnak a bőrproblémának megfelelő hatóanyagok felszívódásának. A tűs mezoterápia nem a bőr felszínén dolgozik, hanem célzottan a bőr középrétegében, hiszen így tudjuk lokálisan a megfelelő hatóanyagokat lejuttatni a célterületre, így tudunk a mikrotűzésekkel valódi kollagénindukciót produkálni.

Milyen bőrállapotokon tud átütő változást hozni a tűs mezoterápia?


Ráncfeltöltés:
Ráncfeltöltő, öregedésgátló Genosys AWS hatóanyag komplexet juttatunk a megereszkedett, idősödő bőröd közép rétegébe. A klinikait hatású válogatott öregedésgátló hatóanyagok átfogóan fiatalítják a bőröd öregedésével együtt járó nemkívánatos tüneteket. Javítja a bőröd feszességét, rugalmasságát, láthatóan rövidíti és csökkenti a ráncok mélységét, megelőzi a további öregedési jelek idő előtti megjelenését.

Akne, pattanás ellen kezelés:
Problémás bőrt szabályozó, akne, pattanást csökkentő Genosys PCS hatóanyag komplexet juttatunk a sok problémát okozó aknés bőrbe. A klinikai tisztaságú gyógyító hatóanyagok az akne, pattanás okát és nem tünetét kezeli. Gyógyítja és megelőzi az újabb pattanások megjelenését, az akne okát állítja meg, csökkenti a faggyútermelődést, simítja és erőteljesen tisztítja a bőrt.

Heges bőr, tág pórus kezelése:
A vendégeknek a legzavaróbb bőr problémát a heges bőr és a tág pórus jelenti. Tapasztalatom szerint a hegek és a tág pórusok simítására a Genosys mezoterápia a leghatékonyabb terápiás eljárás. A Genosys CTS hatóanyag komplex javítja a hegek mélységét, támogatja az egészséges új bőrszövet épülését, erősíti, rugalmasítja az egyenetlen bőrfelszínt. Kezelésről kezelésre csökken a hegek és a tág pórusok mélysége, méretük egyre redukálódik.

Pigmentfolt hatékony kezelése:
Pigmentfolt életünk során bármikor megjelenhet a bőrünkön. Kozmetikai szempontból a vendég részéről türelemre és kitartásra van szükség, mert világosításukhoz időre és több kezelésre lesz szükség. A Genosys SWS hatóanyag komplex drasztikusan javítja a napkárosodott bőr nemkívánatos foltos állapotát, kivilágosítja az idősödéssel együtt járó foltokat, revitalizálja, védi a bőrt az öregedéstől, egy látványosan egyenletesebb bőrképet biztosít.

Táplálás, regenerálás:
Kezelést követően peptides, hyaluronsavas hidratáló lapmaszkot helyezek fel a bőrödre. Koncentráltan juttatja a bőrödbe a ránctlanító, mimikai izmokat lazító peptid komplexet. Kamilla, hyaluronsav, árnika, hidrolizált kollagén összetevői simítják a ráncokat, hegeket, csökkentik az aknés elváltozásokat, antioxidánsokkal töltik meg az érzékeny bőrt, mélyen hidratálnak. Nyugtat, revitalizál, megakadályozza a bőröd további nedvességvesztését, a bevitt hatóanyagokat bezárja.

Hidratálás:
Közvetlenül a kezelés után a bőrödben lejátszódó biológiai folyamatokat támogató speciális regeneráló, hidratáló hatóanyagokkal fejezzük be. Az előforduló enyhe bőrpírt és enyhe ödémát rövid idő alatt csökkenti, ezért a kezelést követő napon már dolgozhatsz is. 

Tapasztald meg bőröd változását a Debreceni Kozmetika kezelései által. Pintér Márta Image Skincare kozmetikus, mezoterápia kezelések Debrecen belvárosában.

Mezoterápia kezelés ára: 45.000 Ft + 9.600 Ft utókezelő (4-5 kezeléshez elegendő)

Hogyan folytasd otthon a mezoterápia kezelést?


A mezoterápia kezelésnél kiemelten fontos a célzott, bőrvédő utókezelés, hogy elkerüljük a kellemetlen utóhatásokat, mint pl. extrém bőrszárazság, bőrgyulladás, erőteljes bőrpír, erőteljes duzzanat. Kezelést követően kizárólag a Genosys kezeléshez kifejlesztett utókezelő hidratálót használjuk egy héten keresztül. A kezelés eredményességét legalább 50%-ban te fogod hozzátenni az utókezelő napi többszöri használatával.

A kezelés során segítséget adok neked abban, hogy


•    milyen hatóanyagú kozmetikumok tartják valóban fiatalon a bőröd,
•    milyen rossz arcápolási szokásokkal gyorsíthatod bőröd öregedését,
•    melyek azok a kozmetikumok, melyeket semmiképpen ne használj,
•    belülről hogyan tudod segíteni a bőröd késői öregedését,
•    hogyan állítsd össze a mindennapi bőrápolás lépéseit.

Kozmetikusként milyen otthoni ápolót ajánlok a kezelés folytatására?


A kezelést követően, az utóápolási idő eltelte után a bőröd ideális állapota tovább fokozható a hatóanyagokban gazdag otthoni napi ápoló termékek használatával. Az otthoni kozmetikumok hatóanyagait professzionális szállítórendszer juttatja le célzottan a bőröd mélyebb rétegeibe. Lassú, elnyújtott felszívódása, fokozatos hatóanyag leadása miatt a kapszulázott hatóanyag komplex napról napra korrigálja, táplálja a bőröd. A Genosys kozmetikumok elérhetőek a Debreceni Kozmetikában, Debrecen belvárosában.

genosys 3

Genosys Snow O2 arctisztító

Genosys Snow O2 arctisztító

Napi használat során még a legerősebb sminket is gyengéden és hatékonyan távolítja el, a bőrödnek rendkívül kellemes érzetet biztosít. A képződő oxigénbuborékok kellemes masszázs érzete élménnyé teszik a napi bőrtisztítás. Gazdag válogatott gyógynövény összetevői mélyen hidratálják a vízhiányos bőrt. Bőr regeneráló, öregedésgátló összetevői a bőrtónust láthatóan egyenletesebbé teszik, látványosan simul a bőr.

Image Skincare kozmetikus, Kozmetika Debrecen belvárosában.

Genosys Ránctalanító szérum

Genosys Ránctalanító szérum

Nappali ránctalanító szérum koncentrátum, mely rendszeres használat során gátolja a kollagénbontó enzimek aktivitását és megsokszorozza a bőr kollagénszintézisét. A tudományos alapokon válogatott fiatalító összetevők regenerálják az öregedő, ráncosodó, volumenét vesztett száraz bőrt, helyreállítja a bőrfeszességet. Kiváló C-vitamin és E-vitamin forrás a száraz, érzékeny bőrnek. Magas ceramid tartalma védi és megakadályozza a bőr nedvességvesztését, látványosan puhítja, simítja az idősödő bőrt.

Image Skincare kozmetikus, Kozmetika Debrecen belvárosában.

Genosys mélyhidratáló krém

Genosys Mélyhidratáló Krém

Természetes olajokkal, esszenciális aminosavakkal, magas ceramid és koncentrált növényi kivonatokkal biztosítja a száraz bőr puhaságát és folyamatos hidratáltságát. A mélyhidratáló krém bőrépítő esszenciális tápanyagokat biztosít a bőrödnek, megnöveli a szárazságra hajlamos bőrállápot vízháztartását, láthatóan stimulálja a kollagén és az elasztin termelődését. Makadámia olaj és shea vaj összetevői csökkentik a nap során fellépő láthatatlan nedvességvesztést és az irritációra hajlamos bőrt nyugtatják.

Image Skincare kozmetikus, Kozmetika Debrecen belvárosában.

Genosys Éjszakai Regeneráló Krém

Genosys Éjszakai Regeneráló Krém

Bioaktív összetevői egyszerre ránctalanítanak, hidratálnak és világosítják az öregedéssel járó foltokat. Ránctalanító összetevője korrigálja a bőr öregedését, aktiválja a bőrsejteket és elősegíti a kollagénszintézist. Fokozza a szövetek regenerálódását, javítja a bőr textúráját. A szárazságra hajlamos bőrt megvédi a folyamatos nedvességvesztéstől, mélyen hidratálja a vízhiánytól összeesett bőrt. Rendszeres használat során erősíti a bőr szerkezetét, javítja a feszességét azáltal, hogy gátolja a kollagénbontó enzimek termelődését.

Image Skincare kozmetikus, Kozmetika Debrecen belvárosában.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása