Hámlasztó Kezelés Pigmentfoltos Bőrre

Kinek ajánlom a pigmentfoltok elleni kezelést?


hámlasztó kezelés pigmentfoltos bőrre 01

Pigmentfoltja bárkinek lehet, a nemkívánatos foltok megjelenése a bőrön nem mindig függ az életkorunktól.  Előidézheti pl. fényvédelem nélküli napozás, szolárium használat, hormonális változás, idősödés, terhesség, szoptatás időszaka, változó korba lépés, különböző gyógyszerek és gyógynövény készítmények szedése, erős hőhatás is.

Megjelenhet az arcod bármely területén. Egyre tudatosabbak vagyunk a fényvédők használatával, de még sokan nem veszik komolyan a fényvédelem fontosságát. A fényvédők nem megfelelő használata sok-sok pigmentfoltot tud okozni a bőrön, amit kozmetikai szempontból nézve csak kitartó, türelmes munkával lehet világosítani.

Sokszor találkozom olyan vendégekkel, akiknek lilás-barnás, mélyen helyezkedő foltjai vannak. Ezek a foltok akár több évvel korábban is keletkezhettek, általában helytelenül, gyulladt állapotban tisztító kozmetikai kezelés lett elvégezve ezen a területen. Gyulladt, aknés bőrt nem tanácsos nyomkodtatni, mivel az érzékeny bőr hajlamos az erős hegesedésre és a mély, sötét foltok maradnak vissza.

A világosító peeling kezelésekkel, peeling kúrával rövidebb idő alatt szabadulhatsz meg a bosszantó foltoktól. A kezelés során a ma ismert leginnovatívabb növényi komplexet, AHA hámlasztó komplexet, sejtmegújulást stimuláló, energetizáló komplexet, fehérítő, méregtelenítő hatóanyagokat alkalmazuk, célzottan a pigmentáció okát kezeljük.

A hatóanyagok sokszínűsége biztosítja, hogy a bőröd alsóbb rétege tömörödik, a kollagén és elasztin állományban is pozitív hatást érünk el, ezáltal egy erőteljes bőrfeszesítést is el tudunk érni, a kezelt terület fiatalosabb, ragyogóbb lesz.

Hogyan történik a pigmentfolt világosítása?


Tisztítás:
Ageless Total Facial Cleanser bőrtisztítóval előkészítem a bőröd a további hatóanyagok intenzívebb, mélyebb felszívódásáért. Kíméletesen távolítja el a sminket és napi szennyeződést, AHA hámlasztó, zöldtea, citrom, mentol kivonata tonizál, azonnali bőregyensúlyt biztosít.

Előkészítés:
Degreasing Prep Solution AHA és BHA oldattal áttörlöm a kezelt területet. Zöldtea, szőlőmag, kamilla, narancsolaj, C-vitamin hatóanyagok antibakteriális hatása megnyitja a bőrt a peeling hatóanyagai előtt.

Peeling:
Lightening Lift peeling oldatot helyezek fel a bőrödre, melyet bőrállapotodtól függően 1-15 percig hagyjuk dolgozni a kezelt pigmentált területen. A peeling oldatban lévő hámlasztó komplex finoman megnyitja a bőröd, így a pigmentációt bontó őssejtek, sejtmegújító komplex, gyulladásgátlók, pigmentfolt világosító fő hatóanyagok kezelésről kezelésre,  célzottan csökkentik a színbéli elváltozásokat, a makacs pigmentációt.

Fokozás:
25%-os Kojic Acid Facial Enhancer fokozót és Iluma Intense Brightening Serum kezelőt simítok a bőrödbe. Bármilyen eredetű pigment rendellenesség alakult ki a bőrödön, a kojic sav látványosan kezeli a nemkívánatos foltokat, erősen húzza a gyulladást, csökkenti a szabadgyökök számát, világosítja a mély pigmentációt a bőrödben. A kapszulába zárt hatóanyagok fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva az érzékeny bőrnek.

Megelőzés, védelem:
Fényvédelem elengedhetetlen minden Image Skincare peeling kezelésnél. Prevention+ DNS védő fényvédővel fejezzük be a kezelést.

A kezelés ára: 18.800 Ft

Hogyan folytasd otthon a kezelést?


A kezelés során segítséget adok neked abban, hogy
•    milyen hatóanyagú kozmetikumok világosítják a pigmentfoltjaidat,
•    milyen rossz arcápolási szokásokkal gyorsíthatod bőröd öregedését,
•    melyek azok a kozmetikumok, melyeket semmiképpen ne használj,
•    belülről hogyan tudod segíteni a bőröd késői öregedését,
•    hogyan állítsd össze a mindennapi bőrápolás lépéseit.

Milyen otthoni ápolót ajánlok a kezelés folytatására?


A hámlasztó kezelést követően a bőröd ideális állapota tovább fokozható a hatóanyagokban gazdag otthoni napi ápoló termékek használatával. Az otthoni kozmetikumok hatóanyagait professzionális szállítórendszer juttatja le a bőröd mélyebb rétegeibe. Lassú, elnyújtott felszívódása, fokozatos hatóanyag leadása miatt a kapszulázott hatóanyag komplex napról napra telíti, táplálja a bőröd, a nemkívánatos foltok világosodnak.

hámlasztó kezelés pigmentfoltos bőrre 02

Iluma arctisztító

Iluma arctisztító

Megelőzi és világosítja a pigmentfoltokat, öregségi foltokat. Rendszeres használatával a bőr színe egységesebbé válik. Növényi őssejtek, fehérítő összetevők kiegyensúlyozott összetétele együttesen az öregedő, fénykárosodott, foltos bőrt egyszerre kezeli. Gélből tejjé alakul használat során, kíméletesen és hatékonyan távolítja el a bőrödről a napi sminket és szennyeződést. Optimálisan előkészíti a többi Iluma világosító, öregedésgátló szérum, krém használatát. Borsónyi mennyiséget masszírozz be az arcon, majd bő vízzel öblítsd le.

Ageless anti-aging szérum

Ageless anti-aging szérum

Egyedülálló cosmeceutikália AHA savakkal, alma őssejt technólógiával. Több hidroxisav egyedülálló keveréke simítja a finomabb ráncokat, segíti a sejtmegújulást, látványosan javítja a bőröd tisztaságát. Alma őssejtek védik a bőröd saját őssejtjeit. Felszívódása elnyújtott és mélyebb, fokozatosan adagolja a bőrbe a hatóanyagot 48 órán keresztül.

Prevention+ 50 őssejtes fényvédő

Prevention+ 50 őssejtes fényvédő

Ultra könnyű széles spektrumú őssejtes fényvédő. Magas antioxidáns hatóanyagai védenek a környezeti bőröregítő behatásokkal szemben. Őssejt tartalma, DNS védő-komplexe, mélyhidratáló összetevői a már meglévő napkárokat kiegyensúlyozza, a bőr saját őssejtjeinek életét meghosszabbítja.

MD brightening krém

MD helyreállító brightening krém

Fejlett hatóanyag szállító rendszer juttatja a bőr epidermisz rétegébe az orvosi erősségű válogatott pigmentfolt világosító hatóanyagokat. Erős világosító komplex, koncentrált C-vitamin, hatékony növényi összetevők célzottan csökkentik a pigmentációs elváltozásokat a bőrön. Exkluzív összetevői rendszeres használat mellett látványosan adják vissza az egyenletes, ragyogó bőrt.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!