Mezoterápia ráncok ellen Mesotica 3D bőrprogram

 

Mit jelent a hyaluronsavas kezelés?

Kozmetikai kezeléseink közül jelenleg a lézeres mezoterápia a leghatékonyabb fiatalító kezelés. A mezoterápia a hyaluronsavat a bőr mélyebb rétegébe képes bejuttatni, ezért az arc tartósabb, látványosabb ránctalanítására, a bőr feltöltésére, arcfiatalításra,  arcfeszesítésre a legjobb, leghatékonyabb megoldás.

A hyaluronsav célba ér, lézeres mezoterápiás kezeléssel láthatóan csökkennek a száj körüli ráncok és szemkörnyéki ráncok. Legkeresettebb fiatalító kezelésünk Debrecenben.Miben nyújt látványos változást a lézeres mezoterápiás kezelést?

  • A bőröd kötőszövetét regenerálja, így a megereszkedett bőröd feszesebb lesz.
  • Mélyebb mimikai ráncok ellen egy kúra után látványos változás érhető el.
  • A szemkörnyéki ráncok, száj körüli ráncok mélységét csökkenti.
  • Tartós ráncfeltöltés érhető el egy kúra alkalmával.
  • Komplett fiatalító, ránctalanító kezelést nyújt egy mezoterápiás kezelés.
  • Májfolt és pigmentfoltok eltüntetése, kezelése rendkívül látványos.
  • Akne kezelése és pattanás ellen hatékony, erős baktériumölő és gyulladáscsökkentő hatású.
  • A nagyon száraz bőr megtelik nedvességgel, újra tartósan hidratált lesz.

Miért ennyire hatékony a mezoterápia?

A mezoterápiás kezelés során a készülék kezelő feje alatt kis mikro csatornák nyílnak meg a bőrben. A megnyílt mikro csatornákon keresztül a számodra összeállított hatóanyag kombináció a legoptimálisabb helyre kerül, egészen a bőr irha rétegéig, ezen túl garantált a sejtszintű felszívódás is. A  mezoterápiás kezelés során felhasznált hatóanyagok ugyanazok, mint a bőrgyógyászok által tűvel végzett mezoterápiás kezelés során beinjekciózott hatóanyagok, rendkívül magas tisztaságúak.

Mezoterápiás arkezelés során elektroporáció segítségével juttatom a bőrödbe az orvosi tisztaságú hatóanyagokat: hyaluronsav, organikus szilícium, stb.

A mezoterápiás kezelés azért hatékony mert, nem csupán a hám felső részébe jut be a hatóanyag, hanem a mélyebb rétegekbe, ahol még hetekig megtartja magát a hatóanyag. 


Fontos! Milyen géppel végzem a mezoterápiás kezelést?

A  VALÓDI!!! tű nélküli mezoterápia jelenleg az egyetlen olyan kezelési eljárás, ami a hatóanyagot valóban oda tudja bejuttatni a bőrbe, ahol az a legjobban ki tudja fejteni ránctalanító, ráncfeltöltő, ráncok elleni hatását.

Azonban az, hogy a hatóanyag valóban eljut-e a bőr mélyebb állományba, az teljes mértékben a mezoterápiás készüléktől függ. 

A kozmetikában használt ECLERIS EP orvosi készülék bizonyítottan maximális hatékonysággal tudja bejuttatni a bőrbe a hyaluronsavat, minden más hatóanyagot. Valódi elektroporációs elven működik, ami sajnos sok hasonlónak mondható mezoterápiás gépről nem mondható el.

Az ECLERIS cég hitvallása, hogy olyan orvosi készülékeket fejlesszen és gyártson, amelyek kiemelkedően hatékonyak. További érdekességeket olvashatsz a készülékről a www.ecleris.com oldalon.


A Debreceni Kozmetikában végzett mezoterápiás kezelések:


1. Feszesítő, fiatalító kezelés lézeres mezoterápia

Életünk során bőrünk rugalmatlanná válik, veszít feszességéből és idővel megjelennek a kisebb-nagyobb ráncok. Ennek oka, hogy a bőrben nem termelődnek azok az anyagok, melyek a bőr fiatalos megjelenését biztosítják. Ilyen anyag például a szilícium, hialuronsav, vitaminok, stb.

A mezoterápiás kezelés során ezeket az öregedést gátló, bőrfiatalító, bőr feltöltő, laboratóriumi tisztaságú hatóanyagokat juttatom közvetlenül a bőröd mélyebb rétegébe. Organikus szilíciumot, hyaluronsavat, sodium pyruvate-ot, stb. Többféle öregedésgátló, ráncok elleni hatóanyag létezik, melyet személyre szabottan, a bőröd aktuális állapotának megfelelően állítok össze.

Az organikus szilícium a bőrünk kötőszövetének alkotóeleme, kiválóan alkalmas bőrfiatalításra, ráncfeltöltésre, arcfiatalításra, a megnyúlt, laza bőr feszesítésére. A mezoterápia sejtszintű hatóanyag bevitelt jelent, ezért  a kezelés során bőröd láthatóan megújul, arcpd feszesebb, fiatalosabb lesz, szinte megfiatalodik.

A jobb és tartósabb eredmény elérése érdekében a kezelés előtt mikrodermabráziós (bőrcsiszoló) kezelést vagy hámlasztó (Image Skincare resurfing maszk) kezelést végzek. A bőrcsiszolás és a hámlasztó kezelés eltávolítja az arcodról a felhalmozódott, elhalt szaruréteget.

A mezoterápiás kezelés előtti bőrcsiszolás és hámlasztás a bőrfiatalító, bőrfeszesítő hatóanyagok bejutását megsokszorozza, így a kezelés sokkal hatékonyabb, komplettebb.
Nagyon látványos, eredményes kezelés.

Alkalmazása: Kúraszerűen kéthetente 4-6 alkalommal, ezt követően fenntartó, emlékeztető kezelésként 2-3 havonta ajánlom ismételni. Igénybe vehető  továbbá rendszeresen havonta egy alkalommal.

 

 2. Ránctalanító kezelés, ráncfeltöltés lézeres mezoterápiával

lézeres mezoterápiaA ránctalanító kezelés, ráncfeltöltés után az arcodon szembetűnő változás látható. Egyes ráncok teljesen vagy részben eltüntethetőek, csökkenthetőek. A  mezoterápia során a ráncok kisimulnak, mélységük jelentősen csökken, az arcod fiatalossabbá válik, a bőröd színe egyenletesebb lesz.
A kezeléshez felhasznált fő hatóanyag kiegészül bőrfeltöltő hatóanyaggal, öregedésgátló szérummal, vitaminokkal, melyek gátolják az öregedési folyamatokat, kiválóan hatnak ráncok ellen.

A kezelés fő hatóanyaga a hyaluronsav.
A mezoterápiás ránctalanító kezelés sokkal összetettebb és látványosabb kezelés, mint a korábban megszokott más kozmetikai ráncfeltöltés, ránctalanító kezelések.

A ránctalanító mezoterápiás kezelés előtt mikrodermabráziós (bőrcsiszoló) kezelést végzek, hogy a kezelés eredménye láványosabb és tartósabb legyen.
Alkalmazása: Kúraszerűen kéthetente 4-6 alkalommal, ezt követően fenntartó emlékeztető kezelésként 2-3 havonta ajánlom ismételni. Alkalmazható  továbbá rendszeresen havonta egy alkalommal.

 

3. Akne kezelés, pattanás ellen lézeres mezoterápiával

A kezelés csökkenti a bőr gyulladásos folyamatát, jelentősen javítja az aknés, pattanásos bőr tüneteit. Mezoterápiás akne kezeléssel abba a bőrrétegbe juttatom be a hatóanyag kombinációt, ahol a leghatékonyabban és leggyorsabban fejti ki hatását. Ezek a hatóanyagok erős gyulladáscsökkentő, faggyúmirigy-szabályozó, hámlasztó és nyugtató hatással vannak a bőrre.

Alkalmazása: A mezoterápiás kezelés akne ellen megkezdése előtt a kezelés eredményessége miatt fontos a bőr alapos, kíméletes kitisztítása. A tisztító kezelést követően kb. 1 hét múlva végezhető mezoterápiás akne kezelés. Kezdetben havonta 1 alkalommal, a későbbiekben, a bőr javulásának függvényében 3 havonta ajánlom a kezelést alkalmazni.

 

4. Száraz bőr kezelése lézeres mezoterápiával

lézeres mezoterápia

 

A mezoterápiás kezelés során bejuttatott hidratáló, feltöltő hatóanyagok helyreállítják a bőröd regenerációs folyamatait. A hatóanyag kombináció alapja a hyaluronsav, melyet kiegészítek ABCE vitamin-komplexel és amit a bőröd állapota megkíván.

A mezoterápiás kezelés nagyon látványos és eredményes, bőröd újra hidratált és rugalmas lesz. 

Alkalmazása:
Kúraszerűen kéthetente 4-6 alkalommal, ezt követően fenntartó kezelésként 2-3 havonta ajánlom ismételni. Alkalmazható továbbá rendszeresen havonta egy alkalommal.

 

 

5. Májfolt és pigmentfoltok eltüntetése lézeres mezoterápiával

lézeres mezoterápia

Májfolt és pigmentfoltok megjelenését elősegíti a hormontartalmú és más gyógyszerek szedése, túlzott napozás, szoláriumozás, stb. Pigmentfoltok keletkezhetnek a bőr korábbi aknés, pattanásos bőrállapot miatt, ha azok helytelenül lettek eltávolítva, így mélyen nyomot hagytak az arcodon.

A májfolt és pigmentfoltok elleni kezelés során összeállított hatóanyagok elsősorban a bőr melaninszintézisét gátolják, így belülről fejtik ki depigmentáló hatásukat. Hatásosabb, mint bármelyik pigmentfoltok elleni krém. 
A hatóanyag-kombináció hosszú időn keresztül kipróbált, letesztelt, a májfolt és pigmentfoltok erősségét jelentősen csökkenti, a halványabbakat eltünteti.

Alkalmazása: Az arc állapotától függően egyéni kezelési tervet állítok össze.

 

 6. Mezoterápia heges bőrre

lézeres mezoterápia

 

A heges bőr leggyakoribb oka, ha korábban aknés, pattanásos bőrprobléma állt fent.  A heges bőrön általában pigmentfoltok is láthatóak. Ennek a heges-pigmentfoltos bőrnek oka lehet a korábbi nem szakszerű bőr kitisztítása, állandó otthoni nyomkodás, kaparás.

A heges bőr kezelése hosszabb időt vesz igénybe, mivel a bőr regenerációjának időt kell hagyni.   
Alkalmazása: Egyéni kezelési terv alapján.

 

 


Milyen hatóanyagokat használok a mezoterápiás kezelés során?

A mezoterápiás kezelés során csak analitikailag tiszta hatóanyagokat használok. Az ampullák nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert, színezőanyagot, illatanyagot, így minimális a bőrirritáció és allergia kialakulása. Az érzékenyebb bőrű vendégek is biztonsággal vehetik igénybe a mezoterápiás kezelést.
A hatóanyag koktélt minden esetben a vendég előtt állítom össze, összetételéről tájékoztatást adok.  A hatóanyagok összeállítása egyénre szabott, bőröd jelenlegi állapotának megfelelően állítom össze.

 

Milyen lépései vannak a mezoterápiás kezelésnek?

1. lépés: Az arcod letisztítását a bőrtípusodnak megfelelő tejjel és tonikkal végzem.

2. lépés:  A hámoldást a bőröd állapotának megfelelő anyaggal és technikával végzem. Az elhalt hámréteg eltávolítása történhet szemcsés peelinggel, enzimes eljárással, bőrcsiszolással. Legtöbb esetben a bőrcsiszló kezeléssel készítem elő az arcot a mezoterápiás kezeléshez.

3. lépés: Bőrbarát tonikos áttörléssel visszaállítom a bőröd ph-értékét.

4. lépés: A bőröd lefertőtlenítem és a kezelés céljának megfelelő hatóanyag-koktélt összeállítom. A kezelés célja lehet pigmentfoltok elleni kezelés, májfolt eltüntetése, pattanásból visszamaradt hegek mélységének csökkentése, bőrfiatalítás, ránctalanító kezelés, szemkörnyéki ráncok eltüntetése, száj körüli ráncok elleni kezelés, akne kezelése, pattanás elleni kezelés.

5. lépés: A hatóanyagot fokozatosan a bőrödre csepegtetve a kezelőfej segítségével bedolgozom a bőrödbe.

6. lépés: SOFT Leaserrel biostimulációs kezelést végzek az arcodon.

7. lépés: A SOFT Leaseres kezelés végeztével igény szerint tápláló, nyugtató pakolást helyezek fel az arcodra.

8. lépés: A mezoterápiás kezelés egyéni érzékenységtől függően enyhe bőrpírral jár, mely 1-2 órán belül teljesen elmúlik.

 

Mezoterápia ráncok ellen, ránctalanító kezelés, ráncfeltöltés Debrecen.
Debreceni Kozmetika
 Debrecen, Vár u. 8. I. em.
Elérhetőség, időpont egyeztetés: 06-30-321-6210-es telefonszámon.