Fiatalító lézeres ultrahang kezelés

 

Kozmetikusodtól tudhatod, hogy a hagyományos ultrahang kezeléssel különböző ráncok elleni, hidratáló, bőrfeszesítő hatóanyagokat lehet a bőröd mélyebb rétegeibe juttatni, hogy ott hatékonyan kifejtsék fiatalító, ráncok elleni hatásukat.

lézerultrahang

Hogyan fiatalítja a bőröd a lézerultrahang kezelés?


Számtalan kozmetikai kezelést kipróbálhattál már, köztük az ultrahangos kezelést is. 
Mint minden kozmetikai kezelési eljárásnak, így az ultrahangos hatóanyag bejuttatásnak is van továbbfejlesztett, tökéletesített változata, mely a fiatalodni vágyó nők egyre nagyobb igényeit elégíti ki.

Újdonság a ráncok ellen: új lézeres ultrahang kezelésünk a száj körüli ráncok, szemkörnyéki ráncok mélységét látványosan csökkenti.

 

Szeb bőr már egy ultrahangos kezelés után?


lézerultrahang

 

  • A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőröd energiatartalékait, így azonnal energikusabb, feszesebb bőrt biztosít számodra.

  • A bőrmegújulás sejtciklusát lerövidíti, ezért a sejtek gyorsabb pótlását eredményezi, folyamatosan friss, üde megjelenést biztosít.
     
  • A lézeres ultrahang fiatalító kezelés során a bőröd egyidejűleg kapja meg az ultrahang és a lézer komplex öregedésgátló hatását.

  • Megerősíti a bőröd természetes támasztékát, regenerálja a kollagén rostok keresztkötéseit, így bőröd sokkal élettelibb, feszesebb lesz.Próbáld ki új fiatalító lézeres ultrahang kezelésünket a Debreceni Kozmetikában!

Debreceni Kozmetika
Debrecen, Vár u. 8. I. em.
Elérhetőség, időpont egyeztetés: 06-30-321-6210-es telefonszámon.