• slide0523 2
 • slide0523

Klasszikus kozmetikai arckezelések Debrecenben

 

Arctisztító, kiegyenlítő arckezelések a tiszta bőrért - Image Skincare termékekkel

A kozmetikába járó vendégek gyakori panasza, hogy egy-egy kozmetikai arctisztító kezelés után egy héttel az arcuk ugyanolyan, mintha nem is lettek volna kozmetikában. Egy tisztító kozmetikai arckezelés hosszan tartó hatása, látványossága nagyrészt a kezelés során felhasznált kozmetikumok, tisztítók, szérumok, krémek, pakolások MINŐSÉGÉN áll vagy bukik.

Gondold végig! Milyen változást lehet elvárni egy olcsó, mindenki által megvásárolható kozmetikai kellékes bolti, nulla hatóanyag tartalmú, mindenféle kemikáliával telített terméktől? Jobb esetben az arcbőröd nem fog javulni, de rosszabb esetben még jobban ki fog száradni az arcod, több mitesszer, pattanás jelenik meg rajtad, ráncaid mélyülnek. Egyik kozmetikustól a másikig fogsz menni annak reményében, hogy talán végre bőröd elfogadható állapotba kerül.

Véleményem szerint változást csak minőségi, profi, sejt szinten ható, hatóanyagokkal csordultig telített, kemikáliáktól mentes kozmetikumokkal lehet elérni.

A minőségi kozmetikumokkal végzett arctisztító kezelésektől arcod, bőröd garantáltan megújul, tisztának, puhának és frissnek fogod érezni. Az Image Skincare kozmetikumok nanotechnológiás készítmények, ezért nem csak a bőr felszínén hatnak, hanem a bőr sejtjeiben fejtik ki hosszan tartó, jótékony hatásukat, összetételük teljesen eltér a hagyományos kozmetikumoktól. 

Az arctisztító kezelések eredménye sokkal látványosabb, mint amihez eddig hozzászoktál.

A kezelések eredménye: visszaáll a bőröd egészsége. A pattanásos, zsíros, mitesszeres arc jelentősen tisztább lesz, a száraz bőr a múlté lesz és vele együtt a meglévő ráncok mélysége JELENTŐSEN csökken.

 

Aknés, pattanásos, mitesszeres bőr tisztító, gyulladást csökkentő kezelése

Kinek ajánlom a kezelést?

Elsősorban fiatal lányoknak, fiúknak, de felnőtt korú vendégeimnek is, akiknek hasonló bőrproblémájuk van. Sok keserűséget okozhat az arcodon lévő sok gyulladt pattanás és mitesszer és a pattanás utáni folt. A rendszeres kozmetikában végzett arctisztító kezeléssel és hatásos otthoni ápolással elérhető, hogy kevesebb gyulladt pattanásod legyen, csökken a faggyúmirigyek működése, nem lesz fénylő az orrod és homlokod.

Az otthon, tükör előtt végzett nyomkodás során a pattanások, mitesszerek visszagyulladhatnak és a bőr heges, foltos maradhat. Ugyancsak gyulladt, foltos lesz az arc, mély heg marad az idő előtt, türelmetlenségből kinyomott akne, pattanás helyén.  A súlyosabb állapotú pattanások heggel gyógyulnak, melyek évekig elcsúfíthatják az arcod.

Rendszeres, kozmetikában történő kíméletes tisztító kezeléssel elkerülheted, hogy felnőtt korodra sebhelyes, foltos és heges maradjon az arcod.

Az arctisztító kezelés alkalmával segítséget adok az otthoni ápolószerek kiválasztásában, így nem kell több kört futnod a drogériák polcai körül.

Milyen lépései vannak a kezelésnek?

Enzimes letisztítás, zsírtalanítás, glikolsavas és retinolos peeling és felpuhítás, a bőr alapos és kíméletes tisztítása, stabil C-vitaminos maszk szérummal, extra gyógyító, hidratáló védőkrém az arcra.

 • A kezelés ideje: kb. 90-120 perc, a bőr állapotától függően.
 • A kezelés ára: 7.900 Ft.

 

 

Zsíros bőr tisztító, mattító kezelése

Kinek ajánlom a kezelést?

Kortól függetlenül bárkinek lehet fénylő, zsírtól csillogó bőre. A kezelés jelentősen csökkenti bőröd zsírosságát, a kezelés végén bőröd matt és kellemes tapintású lesz. 

A kezelés alkalmával segítséget adok az otthoni ápolók kiválasztásában.

 

Milyen lépései vannak a kezelésnek?

Enzimes letisztítás, zsírtalanítás, glikolsavas peeling és felpuhítás, a bőr kitisztítása, vitaminos maszk szérummal, masszázs, hidratálás őssejtes fényvédelemmel.

 • A kezelés ideje: 120 perc.
 • A kezelés ára: 9.900 Ft. 

 

 

Száraz bőr tisztító, hidratáló kezelése 

 

Kinek ajánlom a kezelést?

Ha már bármilyen hidratáló krémmel próbálkoztál, ennek ellenére húzódik, feszül, viszket az arcod, akkor biztos lehetsz benne, hogy száraz a bőröd. A kezelés megszünteti ezt a kellemetlen érzést, arcod hidratált, tiszta és rugalmas lesz. 

A kezelés alkalmával segítséget adok az otthoni ápolók kiválasztásában.

 

Milyen lépései vannak a kezelésnek?

C vitaminos letisztítás, enzimes peeling és felpuhítás, a bőr kitisztítása, stabil C-vitaminos, hialuronsavas maszk, hatóanyagos masszázs, hidratálás őssejtes fényvédelemmel.

 • A kezelés ideje: 120 perc.
 • A kezelés ára: 9.900 Ft.

 

 

Kombinált, vegyes bőr tisztító, kiegyenlítő kezelése 

 

Kinek ajánlom a kezelést?

Ha tükörbe nézve úgy látod, hogy homlok-orr-áll vonalban zsírosabb, mitesszeres a bőröd, az arcod többi része pedig szárazabb és rugalmatlan, akkor kombinált bőröd van. A sok fekete mitesszer zavaró lehet, megkeserítheti mindennapjaidat. Ezzel a kiegyenlítő kezeléssel megszabadulsz a zavaró mitesszereidtől, bőröd tiszta, egyenletesen hidratált és puha lesz.

A kezelés alkalmával segítséged adok az otthoni ápolószerek kiválasztásában.

 

Milyen lépései vannak a kezelésnek?

Zöldteás letisztítás, enzimes peeling és felpuhítás, a bőr kitisztítása, vitaminos maszk, vitaminos masszázs, őssejtes fényvédő hidratáló.

 • A kezelés ideje: 120 perc.
 • A kezelés ára: 9.900 Ft. 

 

 

Bőr vasalása száraz, zsírhiányos bőrre 

 

Kinek ajánlom a kezelést?

Ez a thermokezelés hatékonyan alkalmazható a nagyon száraz, zsírhiányos bőr ránctalanítására, fiatalítására, nyugtatására, regenerálására.

Ezzel a kezeléssel a bőr véráramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás,  az emulziók, krémek, hatóanyagszérumok hatékonyabban jutnak be a bőrbe. A kezelés eredménye: rugalmas, hidratált bőr.

 

Milyen lépései vannak a kezelésnek?

Letisztítás ápoló arctejjel, enzimes agyagos bőrradír, hatóanyag bevasalása, szemkörnyék hidratálása őssejtes szemkrémmel, hidratálás.

 • A kezelés ideje: 50 perc.
 • A kezelés ára: 4.500.- Ft.

 

 

 

Ultrahangos bőrfiatalító kezelés 

 

Milyen lépései vannak a kezelésnek?

Letisztítás hidratáló arctejjel, enzimes agyagos bőrradír, ampulla+hatóanyagos zselé bejuttatása ultrahanggal, szemkörnyék hidratálása őssejtes szemkrémmel, hidratálás.

 • A kezelés ideje: 50 perc.
 • A kezelés ára: 4.500 Ft.

 

 

 

Arc-nyak-dekoltázs masszázs

 

Kinek ajánlom a kozmetikai arcmasszázst?

A rendszeres kozmetikai arcmasszázzsal a bőr rugalmasságát és feszességét meg tudjuk tartani, az arc öregedési tünetei jelentősen késleltethetőek, megelőzhetőek, a fáradtság eltűnik az arcról. Arcunk sima, bársonyos, hidratált lesz. A kezelést érdemes otthoni ápolásként kiegészíteni egy jól megválasztott arctejjel és hidratáló krémmel.

 

Milyen lépései vannak az arcmasszázsnak?

Letisztítás hidratáló arctejjel, peeling fehér agyaggal, kecskevaj krém masszázs. A masszázskrémet egyénre szabottan állítom össze. Befejezésként bőrtípusnak megfelelő hidratálót helyezek fel, valamint a szemkörnyéket vitaminos ápolóval fejezem be.

 • A kezelés időtartama: 50 perc.
 • A kezelés ára: 5.000-6.000 Ft.

 

Ránctalanító kezelések, bőrfiatalítás, pattanásos bőr, mitesszeres bőr, heges bőr, pigment folt kezelése, ultrahangos és mezoterápiás bőrfiatalító kezelések Debrecenben, a Debreceni Kozmetikában.

 

Debreceni Kozmetika, kozmetikai kezelések másként
Pintér Márta kozmetikus

Bejelentkezés: +36 30 321 6210

Pintér Márta

kozmetikus, okleveles sminktetováló

+36 30 321 6210

Bemutatkozásom

Lájkolj : )

Lap tetejére