Bőrfeszesítő kezelés

amit kevés kozmetikus ismer

 

Kinek ajánlom a bőrfeszesítő kezelést?

Ez az ultra retinolos-glikolsavas bőrfeszesítő kezelés csökkenti a finom vonalaid és ráncaid megjelenését, a bőröd revitalizálja és láthatóan feszesíti.

30+ fölötti bőrre, kezdődő ráncok enyhítésére, pigmentfoltok halványítására, egyenetlen bőrszín kiegyenlítésére nyújt tartós megoldást!

Egyetlen egy kezelés korrigálja az arcodon már meglévő enyhe ráncokat, töréseket, és egyidejűleg megelőzi, időben jelentősen kitolja a később megjelenő markánsabb, mélyebb ráncaid megjelenését.

A retinolos bőrfeszesítő kezelés kúrával egy komplett "bőrcserét" érhetünk el, valóban látványos bőrrekonstrukciót végzek a magas koncentrációjú retinol, glikolsav és fiatalító őssejtek segítségével.

Egy kúra az enyhe ráncaid mélysége jelentősen enyhül, csökken, a bőrödön lévő színbeli eltérések, foltok világosodnak, arcod újra rugalmas, feszes lesz, elégedetten távozol az utolsó kezelés után. 

Adj nekem 30 percet és megmutatom neked a leghatékonyabb bőrfeszesítő kezelést, amit kevés kozmetikus ismer.


Mitől hatásos a bőrfeszesítő kezelés?

A kezelés egy ultra felületmegújító hatással van a bőrödre, élénkíti a bőröd felszíni vérkeringést, ezáltal több oxigén és tápanyag kerül a bőrsejtekhez, lényegesen felgyorsul a bőröd megújulása.

Egyedi hatékonysága abban rejlik, hogy kezelések során a magas koncentrációjú hatóanyagok (retinol, glikolsav, őssejtek, világosítók, gyulladásgátlók, védő komplex, buddleja őssejt, méregtelenítő komplex, energia komplex) a bőröd mélyebb rétegeiben, azaz sejt szinten fejtik ki hatásukat. Bőröd alsóbb, mélyebb rétegéig hatnak, így kezelésről kezelésre építik azt újjá.

Az Image Skincare bőrfeszesítő kezelés rendkívüli hatékonyságát számtalan 30-on felüli vendég tapasztalta meg és egyik legsikeresebb bőrfeszesítő kezeléssé vált.

Mélyen hat, de rendkívül kíméletes a bőrödhöz. Nem jár erős hámlással, erős bőrpírral, ezért a munkavégzésben, napi tevékenységedben sem akadályoz.

 


Bőrápolási tanácsadás!

A kezelés során segítséget adok abban, hogy: milyen kozmetikumok tartják valóban fiatalon a bőröd milyen rossz arcápolási szokásokkal gyorsíthatod bőröd öregedését melyek azok a kozmetikumok, melyeket semmiképpen ne használj belsőleg hogyan tudod segíteni a bőröd késői öregedését hogyan állítsd össze a mindennapi bőrápolás lépéseit.

 

Hogyan történik a bőrfeszesítő kezelés?

1.    lépés:  Megtisztítom a bőröd a sminktől, a nap során feltapadt szennyeződéstől.

2.    lépés:  Prep oldattal előkészítem a bőröd, így a hatóanyagok jelentősen mélyebben tudnak dolgozni.

3.    lépés:  Felhelyezem a retinol-glikolsav elegyet a bőrödre. Hatóidő után letisztítom az arcod.

4.    lépés:  Nyugtató, tápláló, antioxidánsban gazdag maszkot helyezek fel a bőrödre.

5.    lépés:  Hyaluronsavas hidratálással, szemkörnyék ápolásával, fényvédővel fejezem be a kezelésed.

Alkalmazása:

Legjobb eredményt kúra alkalmazásával érhetjük el. A retinolos kúra 6-8 kezelésből áll, függ a bőröd állapotától.
Két kezelés között kb. 2-3 hétnek kell eltelnie.


 Nézd, így számolunk le a ráncokkal a Debreceni Kozmetikában:Adj nekem 30 percet és megmutatom neked a leghatékonyabb bőrfeszesítő kezelést, amit kevés kozmetikus ismer!

Debreceni Kozmetika
Debrecen, Vár u. 8. I. em.
Elérhetőség, időpont egyeztetés: 30-321-6210-es telefonszámon.