Mikrodermabrázió kezelés 

Fiatalító kezelés ráncok ellen

 


Miben tud segíteni a kozmetikai arccsiszolás?

 • enyhe, kezdetleges ráncok ellen, késlelteti a további szarkalábak megjelenését
  • mély, rögzült száj körüli ráncok, szemkörnyéki ráncok ellen, mimikai ráncok ellen
   • növeli a bőröd kollagéntermelődését, láthatóan rugalmasít, feszesíti a bőrt
   • májfolt és pigmentfoltok ellen halványító hatású, egységesíti a bőrszínt
    • normalizálja a zsíros bőr faggyútermelődését, mattítja az arcbőrt
      • a száraz bőr hidratáltságát növeli, enyhíti a száraz, húzódó bőrérzetet
       • különböző eredetű hegek mélységét csökkenti, láthatóan enyhíti
         • eltünteti a bőröd szürkés, fáradt felszínét, üdébb bőrt eredményez

Hogyan hat a ráncok ellen a mikrodermabrázió kezelés?

A fiatalító kezelések egyik leglátványosabb módszere az arccsiszolás, mikrodermabrázió kezelés.  Hatékony, mert a kezelés során hatásos és látványos élettani folyamatokat indít be a bőrödben.


Bőröd rugalmasságát a bőr második rétegében lévő kollagén rostok minősége, vízmegtartó képessége határozza meg. A kollagén rostok vízmegtartó képessége életkorod előrehaladtával csökken, azaz bőröd jelentősen veszít rugalmasságából és feszességéből.

A bőrcsiszoló, mikrodermabrázió kezeléssel visszaállítható a kollagén rostok vízmegtartó funkciója. Ezáltal a bőröd jelentősen fiatalosabb megjelenésű lesz, a ráncok enyhülnek, bőröd megújul, a száj körüli ráncok, szemkörnyéki ráncok töltődnek.

Innovatív ránctalanító kezelés Debrecenben. Fiatalító kezelés ráncok ellen, száj körüli ráncok, szemkörnyéki ráncok, mély ráncok ellen.


A bőröd legfelső rétegét, a hámréteget, folyamatosan érik különböző környezeti hatások, például erős napfény, légkondi levegője, nem megfelelő kozmetikumok használata, dohányfüst,  stb.

Amennyiben ez az elszarusodott réteg tartósan a bőröd felületén marad, úgy  elzárja a levegőt és a különböző kozmetikumok (hidratáló krém, ránc ellen szérumok) útját a lenti bőrrétegektől.

Az arccsiszoló, mikrodermabráziós kezeléssel eltávolítom az arcbőröd elhalt szaru rétegének egy részét,így a bőröd teljesen átjárható lesz. Az arcodra felvitt hidratáló szérumok, ráncfeltöltő krémek hatékonyabban fejtik ki hatásukat, sokkal-sokkal mélyebbre tudnak felszívódni. A bőrcsiszoló mikrodermabrázió kezelés az arcfiatalítás, ránctalanítás, ráncfeltöltés igazi fegyvere.

 

Hogyan történik a mikrodermabrázió kezelés a Debreceni Kozmetikában?

1. lépés: Az arccsiszolást alapos letisztításával kezdjük, a szennyeződést letisztítom a bőrödről.

2. lépés:  A mikrodermabrázió kezelést előkészítem egy enzimes peeling átsímítással. 

3. lépés: Ezt követi a bőrcsiszolás, mikrodermabráziós kezelés. A kezelést Dr Derm orvosi bőrcsiszoló géppel végzem. A bőrcsiszoló gép kézi egysége a bőröddel érintkezik. A kézi egységen áthaladó kíméletes mikrokristályok finom sugárban megkezdik az elhalt szaruréteg eltávolítását az arcodról. A kezelés teljesen fájdalommentes!

4. lépés: A bőrcsiszolást követően bőrazonos, bőraktív hatóanyagokat, fiatalító, ránctalanító szérumot, ampullát juttatok a bőrödbe Dr Derm lézeres ultrahangos kezeléssel. A lézeres ultrahanggal bejuttatott aktív vitaminok, ásványi anyagok, hyaluronsav, nyomelemek mélyebb bőrrétegeket érnek el, mintha egy hagyományos ultrahanggal végeznénk el ugyanezt. Bőröd regenerálódása sokkal gyorsabb és látványosabb, mint a mikrodermabrázió előtt.

5. lépés: Kihasználva a bőröd átjárhatóságát, "nyitott" állapotát, masszírozás által még jobban tudjuk fokozni a bőröd fiatalítását, ráncok halványítását, arcod feltöltését. Természetes krémek, bio kozmetikumok, ráncok elleni szérumok, mélyhidratáló, ráncfeltöltő hatóanyagokat masszírozok be a bőrödbe relaxációs masszázs során.

6. lépés: A kezelést nyugtató hatású, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag luxus arcmaszkkal fejezem be.

A komplett mikrodermabrázió kezelés által a bőröd szinte fellélegzik, nedvességhez és vitaminhoz, bőrt feltöltő anyagokhoz jut, melyektől eddig el volt zárva a felső megvastagodott és elhanyagolt hámréteg miatt.


Nincs két egyforma  arccsiszoló kezelés, hiszen mindnyájunknak más-más bőrproblémája van, ezért ennek megfelelően a  bőrcsiszoló kezelések összeállítása is különböző, személyre szóló.


Milyen változás várható egy bőrcsiszolás, mikrodermabráziós kezeléstől?

A bőrcsiszolás eredményei már egy kezelés után szemmel láthatóak lesznek.
A bőröd finomabb, puhább és tömörebb, az enyhe ráncok eltűnnek, a bőröd egyenetlenségei nagymértékben csökkennek, a pigmentfoltok halványulnak, a hegek mélysége csökken, a bőrödnek egészségesebb színe lesz, és a pigmentációs problémák is kevésbé láthatóak.

Az öregedés jelei csökkennek, a száj körüli ráncok, szemkörnyéki ráncok mélysége csökken, a bőröd rugalmassága nagymértékben javul.

Kúra kezelések során ezek a javulások csak hatványozódnak. A hatékony bőrfiatalítás, arcfiatalítás, bőrfeltöltést kúraszerűen ajánlom azoknak a vendégeimnek, akik régen voltak kozmetikában és elhanyagolták arcuk ápolását.

 

Milyen időközönként kell a bőrcsiszoló kezelést végezni?

A bőrcsiszoló kezelés elvégzése kúraszerűen javasolt, bőrproblémától függ az ismétlések száma. Alkalomszerű, kb. 4-5 hetente végzett bőrcsiszoló kezeléssel is szép, tartós eredményt lehet elérni.

Teljesen más kezelést igényel egy változó korban lévő vendég bőre, mint például egy pattanásos bőrű fiatal, mely sötét pigmenfoltokkal tarkított. Általánosságban azért elmondható, hogy a kúrában végzett kezelések sokkal hatékonyabbak, mint a ritkább, alkalomszerű kezelés, bőrcsiszolás.


Innovatív mikrodermabrázió ránctalanító kezelés Debrecenben. Fiatalító kezelés ráncok ellen, száj körüli ráncok, szemkörnyéki ráncok, mély ráncok ellen.
Debreceni Kozmetika
Debrecen, Vár u. 8. I. em.
Elérhetőség, időpont egyeztetés: 06-30-321-6210-es telefonszámon.