Kollagén indukciós terápia

 amit akár egy plasztikai műtéttel is összetéveszthetsz!

 

Tűnődtél már azon, hogy a sztárok 40-50 év fölött kevés alvással is milyen jól néznek ki?

Persze ebben azért a genetika is közrejátszik, de alapjában véve az általuk használt kozmetikai kezelések sokkal nagyobb hatással vannak a megjelenésükre, mint gondolnád.

Számukra szinte azonnal rendelkezésre állnak a legmodernebb kezelések és használniuk is kell azokat, mivel számos tévhittel ellentétben az arcukon a plasztikai beavatkozást sokan nem engedhetik meg maguknak.

Persze nem anyagi okok miatt, hanem az ilyen drasztikus beavatkozások erősen befolyásolják az arcuk mimikáját, a felépülési időről nem is beszélve.

 

 

Ezért van szükség a Kollagén indukciós terápiára! Már egyetlen kezelés is annyira látványos, mintha éveket fiatalodtál volna.

Miért hatékony és látványos a Kollagén indukciós terápia?

A kellemetlen mellékhatásoknak nyoma sincs, hiszen ez a kezelés merőben más, mint egy durva, fájdalmas ráncfeltöltés vagy más drága plasztikai beavatkozás.

A bőrödben lévő kollagén háló felelős bőröd rugalmasságáért, feszességéért, azonban ahogy telnek az évek úgy a kollagén termelődése drasztikusan lecsökken, ezzel egyidejűleg a bőröd vízmegkötő képesség is hanyatlik. Ekkor azt érzed, hogy bőröd a korábbi évekhez képest lazává, petyhüdté, ráncosabbá vált.

A kollagén felelős a bőröd tömörségéért, feszességéért, rugalmasságáért. A kezelés a kollagénállományt célozza meg, a tartó rostokat újjáépíti, a bőr kezelésről kezelésre tömörebbé válik.

A Kollagén indukciós terápia alapját a három molekula méretű hyaluronsav bőrödbe juttatása adja. Általában a kozmetikai kezeléseknél az egyféle molekula méretű, híg (0,5 %-os) hyaluronsavat használják, ezért a kezelések nem túl tartósak, a hatóanyag pár nap alatt eltűnik a bőrből.

A hyaluronsav-szérumot aprócska, finom szúrásokkal juttatom a bőrödbe egy kezelőfej segítségével. Ez a kíméletes és mégis hatékony kezelés a bőröd kollagén termelődését hihetetlenül megsokszorozza.

 

Mi történik a kollagén indukciós terápia alatt?

A kollagén terápia során aprócska tűszúrásokkal 3-400%-al megnöveljük a bőröd kollagén termelő képességét, így arcod kollagén állománya szinte újjá épül, jelentősen megnő a rugalmassága, bőröd sokkal rugalmasabb, feszesebb lesz.

Ezen felül a kezelés elengedhetetlen lépése a pulzáló lézeres kezelés. Egy finom energialöketet kap a bőröd minden sejtje, mely által az arcod kötőszövete jelentősen regenerálódik, megszűnik bőröd petyhüdtsége, lazasága.

Ezek együttesen fejtik ki páratlan bőremelő hatásukat! Az eredmény pedig sokkal tartósabb, látványosabb és szebb arcbőr.


Ugye milyen jól hangzik? Tapasztald meg a kezelés pozitív hatásait Te is!

 

Hogyan történik a kollagén terápia?

1.    lépés: Az arcod letisztítása után enyhe glykolsavas hámlasztás végzek az arcodon.

2.    lépés: Az egész arcod érzéstelenítem, hogy a kezelésed kellemes érzéssel töltsön el.

3.    lépés: A kezelőegységgel helyspecifikusan bejuttatom a hyaluronsav-szérumot a szem körüli ráncaidba, az arcod mély ráncaiba, végül az egész arcod végig kezelem.

4.    lépés: Pulzáló lézerrel kezelem az arcod, mely energiával látja el az élettelen bőröd, fokozzuk az arcbőröd anyagcseréjét, a kötőszöveti rostok nagymértékben regenerálódnak, megsokszorozódik a bőröd kollagéntermelődése. Látványosan feszesít és fiatalít ez a befejező lépés, megkoronázza a kezelésed végeredményét!

5.    lépés: Bőrödnek megfelelően hyaluronavas hidratálással fejezzük be a kezelést.Bőrfeszesítő kezelés innovatív kollagén terápiával a nagyon zavaró ráncok ellen. Tág pórusok és a heges arcbőr ellen a leghatékonyabb kezelés.

Debreceni Kozmetika
Debrecen, Vár u. 8. I. em.
Elérhetőség, időpont egyeztetés: 30-321-6210-es telefonszámon.